Vidensdatabase

Miten asennan Weebly kotisivuohjelman?

Kirjaudu tilillesi https://asiakas.wepardi.fi

Valitse "Tilaa uusi palvelu" Palvelut osiosta.

HUOM! Palvelun voi tilata vain asiakkaat joilla on Webhotellipalvelu jo meillä esim. Basic. Domainparkkipalveluun Weeblyä ei voi tilata.

Jos haluat tilata maksullisen Weeblyn ilman peruspalvelua (esim. Basic) , niin ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Weebly ilman peruspalvelua ei sisällä sähköposteja. Ilmaista Weeblyä ei voi tilata ilman peruspalvelua.

Valitse "Kotisivunteko-ohjelma Weebly" vasemmassa reunassa olevasta valikosta

Valitse haluamasi Weebly palvelu. Voit esimerkiksi aloittaa Ilmaisesta painamalla "Aloita nyt"

Valitse haluamasi verkko-osoite, joka sinulla palvelussa on ja paina Maksa. Ilmainen Weebly ei lähetä laskua.

Sinun tulee valita maksutapa, vaikka tilasit ilmaisen palvelun ja jatka Maksa.  Weebly tilaus on nyt tehty. Palvelu aktivoidaan asiakaspalvelun puolesta. Jos otit maksullisen Weeblyn, niin se aktivoituu kun maksu rekisteröityy palvelussamme.