Hjälpcentral

Miten luon sähköpostin edelleenohjauksen?

Voit muokata edelleenohjausten asetuksia cPanelissa. Ohjeistus cPanelin löytämiselle täällä:

https://asiakas.wepardi.fi/index.php?rp=/knowledgebase/11/Mika-on-cPanel-ja-miten-sinne-paasee.html

cPanrelissa teet sähköpostin edelleenohjausten kohdassa Sähköpostitilit -> Välittäjät.

Mikäli sähköpostiosoitteelle on määritelty sekä sähköpostilaatikko että myös edelleenohjaus, tallentuu viesti cPanel -palvelimelle ja ohjautuu sen lisäksi määritellylle vastaanottajalle. Mikäli osoitteelle on määritelty ainoastaan edelleenohjaus, viesti ei tallennu cPanel -palvelimelle.

• Sähköposti, Edelleenohjaus, cPanel