Baza znanja

Sivuston sisällön muokkaaminen Elementor-työkalulla

1. Kirjaudu sisään WordPress-sivustollesi
    • Avaa selaimesi ja mene osoitteeseen `sivunosoite.com/wp-admin`.
    • Kirjoita käyttäjänimesi ja salasanasi ja klikkaa "Kirjaudu sisään".
  2. Siirry muokattavaan sivuun
    • Vasemmasta valikosta löydät kohdan "Sivut". Klikkaa sitä.
    • Valitse sivu, jota haluat muokata, ja klikkaa sen alla olevaa "Muokkaa Elementorilla" -linkkiä.
  3. Elementor-editorin käyttöliittymä
    • Elementor-paneeli: Näytön vasemmalla puolella on Elementor-paneeli, jossa on kaikki tarvittavat työkalut ja widgetit.
  4. Sisällön muokkaaminen
    • Osien lisääminen: Klikkaa "Lisää uusi osio" tai plus-painiketta (+) luodaksesi uuden osion sivulle. Valitse sitten osion rakenne (esim. yksi, kaksi tai useampi sarake).
    • Widgetit: Vedä haluamasi widget (esim. teksti, kuva, painike) Elementor-paneelista ja pudota se oikeaan kohtaan esikatselussa.
  5. Widgetin asetusten muokkaaminen
    • Klikkaa widgettiä, jota haluat muokata. Elementor-paneelissa avautuu widgetin asetukset, joissa voit:
      • Sisältö: Muokkaa widgetin tekstiä, kuvia tai muita sisältöjä.
      • Tyyli: Muuta widgetin ulkoasua, kuten värejä, fontteja, reunuksia ja taustoja.
      • Lisäasetukset: Säädä marginaaleja, täyttöjä ja muita asetuksia.
  6. Sivun asetusten muokkaaminen
    • Osiot: Klikkaa osion yläreunassa olevaa sinistä kynä-kuvaketta muokataksesi koko osiota.
      Voit muuttaa taustakuvan, värin, leveyden ja muut asetukset.
      • Sarakkeet: Klikkaa sarakkeen yläreunassa olevaa keskimmäistä kuvaketta muokataksesi sarakkeen asetuksia, kuten leveysprosenttia ja tyylejä.
  7. Esikatselu ja julkaiseminen
    • Esikatselu: Klikkaa näytön vasemmassa alakulmassa olevaa silmä-kuvaketta nähdäksesi, miltä sivu näyttää julkaistuna.
    • Tallenna luonnoksena: Jos haluat tallentaa muutokset, mutta et vielä julkaista, klikkaa "Tallenna luonnoksena".
    • Julkaise/Päivitä: Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, klikkaa "Päivitä" näytön asemmassa alakulmassa.
  8. Muutosten tarkistaminen
    • Kun olet julkaissut muutokset, voit tarkistaa sivun käymällä sen URL-osoitteessa ja varmistaa, että kaikki näyttää ja toimii halutulla tavalla.
  • WordPress, Elementor