Base de connaissances

Näin asennat uuden lisäosan WordPress-sivulle

Tämän ohjeistuksen avulla opit, kuinka lisätä uusia lisäosia WordPress-sivuillesi. Lisäosien avulla voit laajentaa sivusi toiminnallisuutta ja tehdä siitä monipuolisemman. Seuraamalla näitä vaiheita, voit helposti asentaa ja ottaa käyttöön uusia lisäosia:

1. Kirjaudu WordPress-hallintapaneeliin

• Avaa selain ja kirjaudu sisään WordPress-sivustosi hallintapaneeliin käyttäen sivustosi URL-osoitetta tai käyttämällä cPanelin Toolkit- tai WordPress Manager-työkalua. Esimerkiksi: https://www.esimerkkisivustosi.com/wp-admin
  • Syötä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.

2. Siirry Lisäosat-kohtaan

• Hallintapaneelissa, löydät vasemmalta puolelta valikon. Etsi siitä "Lisäosat" ja klikkaa sitä.

3. Lisää uusi lisäosa

• "Lisäosat"-sivulla, klikkaa "Lisää uusi" -painiketta, joka on yleensä sivun yläosassa.

4. Etsi lisäosa

• "Lisää lisäosia" -sivulla voit käyttää hakutoimintoa etsiäksesi haluamaasi lisäosaa nimellä tai toiminnallisuudella.
  • Voit myös selata suosittuja, suositeltuja ja uusia lisäosia.

5. Asenna lisäosa

• Kun löydät haluamasi lisäosan, klikkaa sen kohdalla olevaa "Asenna nyt" -painiketta.
  • WordPress lataa ja asentaa lisäosan.

6. Aktivoi lisäosa

• Asennuksen jälkeen, "Asenna nyt" -painike muuttuu "Aktivoi" -painikkeeksi. Klikkaa tätä painiketta ottaaksesi lisäosan käyttöön.
  • Joissakin tapauksissa lisäosan asetuksia on konfiguroitava ennen käyttöä.

7. Konfiguroi lisäosa (tarvittaessa)

• Monet lisäosat vaativat jonkin verran konfigurointia. Tämän voi yleensä tehdä suoraan lisäosan asetuksista, jotka löytyvät joko suoraan lisäosien listasta tai WordPressin vasemman valikon kautta.

Vinkkejä ja varoitukset

• Yhteensopivuus: Varmista, että lisäosa on yhteensopiva WordPress-version kanssa.
  • Tuki ja päivitykset: Valitse lisäosia, joilla on hyvä tukihistoria ja säännölliset päivitykset.
  • Sivuston varmuuskopiointi: On suositeltavaa tehdä varmuuskopio sivustostasi ennen uusien lisäosien asentamista.

Jos kohtaat ongelmia tai tarvitset lisäapua, ota yhteyttä tekniseen tukeemme. Autamme mielellämme kaikissa WordPressiin liittyvissä kysymyksissä.

• Plugin, Lisäosa, WordPress, Kotisivut