Knowledgebase

Varmuuskopion palautus Wepardi - Jetbackup

Varmuukopioinnin palautus

1. Kirjaudu https://asiakas.wepardi.fi tilillesi
  2. Valitse aktiiviset palvelut kohdasta palvelu, jonka haluat palauttaa varmuuskopioista ja paina "Kirjaudu cPaneliin" kuvaketta

3. Valitse cPanelin valikosta JetBackup

4. Valitse se varmuuskopion päivämäärä minkä haluat palauttaa ja sen jälkeen esim. Home Directory

Tämä alla voi valita päivämäärän ja alueen, jonka haluat palauttaa palvelusta  esim. public_html kansio

5. Valitse "Restore", jos haluat palauttaa suoraan palvelimelle valitsemasi asiat tai "Download", jos haluat ladata ne omalle koneellesi.

Jos valitset "Restore", niin sinulle tulee seuraava sivu näkyviin ja siinä voit vielä poistaa mahdollisesti väärin valikoimasi osat painamalla "Remove items"

Restore Options valitsemalla, varmuuskopio ei poista jo sivulla olevia tietoja, vaan lisää varmuukopiossa olevat tiedot.

Jos et valitse "restore options", niin silloin varmuukopio palauttaa varmuuskopiossa olevan tiedot ja poistaa nykyiset tiedot hakemistosta.

Paina "Restore selected items"

6. Kun palautus on suoritettu, tulee merkintä Completed seuraavan kuvan mukaisesti.

Palautus on nyt suoritettu.