Kunnskapsbase

Miten webhotellin tilaaminen onnistuu ja miten siirrän olemassa olevan verkko-osoitteen Wepardille?

Mahtavaa että harkitset Wepardia verkkopalveluidesi tuottajaksi!

Olet vain muutaman askeleen päässä liittyäksesi tuhansien tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon.

1. Valitse sopiva webhotelli paketti ja tilaa se verkkosivujemme kautta. Palvelun voi tilata sekä yritykselle/ yhdistykselle että yksityishenkilölle.
  2. Tilauksen aloitus tapahtuu syöttämällä toivottu verkkotunnus hakukenttään. Verkkotunnus voi olla joko jo käytössäsi tai täysin uusi. Jos se on uusi ja saatavilla, rekisteröimme sen automaattisesti puolestasi maksun suorittamisen jälkeen.
    1. Jos toivomasi verkkotunnus on jo hallinnassasi, jatka tilausta valitsemalla 'Siirrä domain'. Huomaa, että siirtoon tarvitaan siirtoavain ja siirtolukituksen poisto, jotka voit pyytää verkkotunnuksesi nykyiseltä ylläpitäjältä.
  3. Kirjoita tilauslomakkeeseen käytössä oleva sähköpostiosoite, sillä lähetämme palvelun tunnukset tähän osoitteeseen. Muista antamasi salasana tilauksen yhteydessä. Salasanan voi tarvittaessa palauttaa kirjautumissivulla, mikäli olet unohtanut sen.
  4. Täytettyäsi tilaajan tiedot, voit jatkaa tilauksen loppuun, tarkistaa tilauksen tiedot ja hyväksyä sopimusehdot.
  5. Kun tilaus on valmis, saat Tervetuloa-viestin ja ohjeet palvelun käyttöön sähköpostitse.

Onneksi olkoon, näiden askeleiden jälkeen olet turvallisen webhosting maailman piirissä. Mikäli sinulla herää kysymyksiä tilauksesta, ole rohkeasti yhteydessä.